Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Μυστικά ομορφιάς Vol. 9

1. Ξενύχτησες το προηγούμενο βράδυ με αποτέλεσμα να ξυπνήσεις το πρωί με πρησμένα μάτια. Πήγαινε μια βόλτα μέχρι τη κουζίνα, πάρε από τη κατάψυξη μια σακούλα από τα κατεψυγμένα λαχανικά σου και τοποθέτησέ τα πάνω στη περιοχή των ματιών για 10΄. Θα δείξεις αμέσως πιο ξεκούραστη.

2. Σου έτυχε κάποιο ραντεβού αλλά δεν προλαβαίνει να κάνεις beaute. Πάρε 2 αυγά από το ψυγείο σου, χτύπησε μόνο τα ασπράδια τους. Τοποθέτησε το μείγμα στο πρόσωπό σου και άστο για 10'. Το πρόσωπό σου θα δείχνει εμφανώς πιο σφρηγιλό και ανανεωμένο. Πλύνε καλά το πρόσωπό σου μετά με άφθνο νερό και κάποιο σαπούνι προσώπου για να απομακρύνεις κάθε πιθανή μυρωδιά.

3. Σου τελείωσε η μάσκαρα και δεν προλαβαίνεις να αγοράσεις άλλη; Λίγη βαζελίνη θα δώσει στις βλαφαρίδες σου τη γυαλάδα που τους λείπει. Σϊγουρα δεν θα δείχνουν το ίδιο έντονες με το αν φορούσες μάσκαρα αλλά θα δείχνουν φρέσκιες και καθαρές.

4. Ένα leave in conditioner θα προστατέψει τα μαλλιά σου από τον ήλιο και το ξεθώριασμα στη παραλία. Δεν είμαστε για έξοδα τώρα.

5. Τρίψε τις φτέρνες και τους αγκώνες σου με τσάι που δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Αφού απομακρύνεις το σκληρό δέρμα βρέξε το τσάι με λίγο νερό και τρίψε το ίδιο σημείο. Δε θα πιστεύεις πόσο θα μαλακώσει.

6. Άφησε για 10΄στο ψυγείο τις πυραμίδες από το πράσινο τσάι που ήπιες κι έπειτα βάλε τις σαν κομπρέσσα στα μάτια σου. Και είσαι έτοιμη για έξοδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: