Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Επόμενος σταθμός: ΦΡΥΔΙΑ

   Δεν θα σταματήσω να λέω πως τα φρύδια είναι η αρχή των πάντων. Όσο εύκολα μπορούν να καταστρέψουν ένα πρόσωπο άλλο τόσο εύκολα μπορούν να το αναδείξουν. Είναι η κορνίζα του προσώπου μας, το πλαίσιο του μακιγιάζ μας. Αν έχουν το λάθος σχήμα δεν μπορεί να φανεί κανένα μακιγιάζ όσο καλό και αν είναι. Ενώ αντίθετα αν είναι όμορφα, καθαρά και καλοσχηματισμένα είναι αρκετά για να δείχνουμε όμορφες ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

   Τα φρύδια τα οποία είναι πολύ πυκνά είναι τα σχεδόν τέλεια φρύδια. Μπορείτε να τους δώσετε το επιθυμητό σχήμα πολύ εύκολα, προσέχοντας να είναι το ίδιο και στα δύο. Αν ανήκετε στη κατηγορία αυτών που τα φρύδια τους έχουν κάποια κενά, ένα μολύβι φρυδιών θα σας λύσει τα χέρια, καθότι θα γεμίσει τα κενά τους και θα διορθώσει και τυχόν ατέλειές τους. Σε περίπτωση όμως που τα φρύδια σας είναι πολύ αραιά προτιμήστε τη σκιά για το σχηματισμό τους, καθώς είναι πιο εύκολη στη χρήση της και φαίνεται πιο φυσική σ'ένα φρύδι που είναι υπερβολικά αραιό. Να θυμάστε πως πάντα πρέπει να σβήνετε μ'ένα πινελάκι το χρώμα για να φαίνεται λιγότερο επιτηδευμένο. Προτιμήστε ένα τόνο πιο ανοιχτό χρώμα από το φυσικό σας για να τα γεμίσετε για να μη βγει το αποτέλεσμα άγριο.

TIP: Δώστε ένα ελαφρύ σχηματισμό μ'ένα μολύβι στα φρύδια σας και αφαιρέστε όποιες τρίχες περισσεύουν. Έτσι θα είστε πιο σίγουρες ότι δεν βγάλατε κάποια λάθος και θα έχετε πιο ολοκληρωμένη άποψη για το πως θα φαίνονται και κατόπιν γεμίσματός τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: