Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Μυστικά ομορφιάς Vol.2

1. Αφήστε το ζεστό μπάνιο.
Τα ζεστά ομολογουμένως μας κάνουν να νιώθουμε υπέροχα και να χαλαρώνουμε, αλλά έχουν τη τάση ν'απομακρύνουν τα φυσικά έλαια του σώματός μας που ενυδατώνουν το δέρμα μας, με αποτέλεσμα να μας κάνουν να το νιώθουμε ξηρό, κνησμώδες και να έχει τη τάση να ξεφλουδίζει εύκολα. Δοκίμάστε να μειώσετε λιγάκι τη θερμοκρασία του νερού. Ένα πιο δροσερό μπάνιο ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και μας κάνει να νιώθουμε πιο φρέσκες.

2. Μουλιάστε...
Μουλιάστε στη μπανιέρα σας για 15΄-20΄. Είναι πολύ καλό για το δέρμα καθώς επιτρέπει στην εξωτερική στοιβάδα του ν'απορροφήσει το νερό, αλλά να ξέρετε πως το νερό σε συνδυασμό με σαπούνι κάνει το δέρμα πολύ ξηρό. Αντιί σαπουνιού, μπορείτε να προσθέσετε στο νερό κάποια έλαια μπάνιου όπως τα EUBOS Cream Bath Oil για ένα μπάνιο που θ'αφήσει το δέρμα σας καθαρό και ζωρίς τη λιπαρή αίσθηση...

3. Έκρηξη νερού...
Καταναλώνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερού την ημέρα. Θα σας ενυδατώσει και θ'απομακρύνει τις τοξίνες. Οι ειδικοί προτείνουν και κάποιο σπρέυ νερού πριν το μακιγιάζ ώστε να διατηρηθεί το δέρμα ενυδατωμένο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το νερό είναι ένα πολύ βασικό συστατικό για τη ζωή μας αλλά και για την ομορφιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: