Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Βλεφαρίδες...για διάσημους


Πόσες φορές δεν έχουμε θαυμάσει τις τεράστιες βλεφαρίδες των επωνύμων όπως της J.Lo και της Κάρμεν Ηλέκτρα; Μάθε λοιπόν τα μυστικά τους και απέκτησε βλέμμα που δε θα περάσει απαρατήρητο από κανέναν...
1. Πριν βάψεις τα μάτια σου, πέρασε τις βλεφαρίδες σου με το ειδικό ψαλίδι που τις κάνει γυριστές. Στη συνέχεια σχεδίασε τη γραμμή τους με μαύρο μολύβι.Θα τις κάνει να δείχνουν πιο πλούσιες.Όταν έρθει η στιγμή της μάρκαρα, κάνε μια κίνηση ζιγκ ζαγκ με το βουρτσάκι, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες του (με προσοχή όμως, μη τραυματιστείτε).Δοκίμασε να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στις εξαωτερικές βλεφαρίδες που θέλεις να φαίνονται πιο έντονες και πέρασε μια δεύτερη στρώση όταν στεγνώσει η πρώτη...
2. Ένα πολύ γνωστό για να δώσεις έμφαση στο βλέμα σου είναι η προσθήκη ψεύτικων βλεφαρίδων ιδιαίτερα στις εξωτερικές γωνίες του ματιού.Καλύτερα να προτιμήσεις αυτοκόλλητες γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να τις χειριστείς, ιδιαίτερα αν δεν έχεις και πολύ μεγάλη πείρα.
3. Σε πολλά ινστιτούτα μπορείς να προσθέσεις μόνιμες ψεύτικες βλεφαρίδες.Μια τεχνική πολύ διαδεδομένη και δημοφιλής.Είναι πολύ καλή επιλογή γι'αυτές που δεν είναι καθόλου ευχαριστημένες με τις δικές τους μιας και δεν χρειάζονται μάσκαρα και παραμένουν άθικτες μέχρι και 6 βδομάδες.Θα σου κοστίσει 2 ώρες από το χρόνο σου και 50 - 100 ευρώ από το πορτοφόλι σου.
TIP: Περιέγραψε στον ειδικό ακριβώς το λουκ που θέλεις πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή για να βεβαιωθείς για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: