Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

low budget make-up

Πόσες φορές σας τελείωσε κάποιο από τα προϊόντα του μακιγιάζ σας και δεν έχετε χρήματα για άμεση αντικατάστασή του (είτε λόγω χρόνου είτε λόγω χρημάτων). Ιδού μερικά tips για να σωθείτε έστω και τελευταία στιγμή:

1. Αν σας έχει τελειώσει η μάσκαρα ρίχτε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο μέσα στη συσκευασία, ανακινήστε και εφαρμόστε όπως ξέρετε. Το ελαιόλαδο θα παρασύρει τη ποσότητα που έχει μείνει στα τοιχώματα της συσκευασίας και ταυτόχρονα θα δυναμώσει τις βλεφαρίδες σας.

2. Σας τελείωσε το ρουζ;. Λίγο ροζ ή ροδακινί gloss θα κάνει τη δουλειά του. Plus γλιτώνει χώρο στο everyday νεσεσέρ σας.

3. Θες άμεση ενυδάτωση και ανανέωση αλλά σου έχει τελειώσει η μάσκα; Χτύπησε τα ασπράδια από δύο αβγά και άπλωσέ τα στο πρόσωπό σου για 10 λεπτά. Εναλλακτικά άπλωσε το περιεχόμενο από ένα κεσεδάκι γιαούρτι. Το δέρμα σου μετά θα είναι εμφανώς λαμπερότερο.


4. Έχεις date after work και δεν προλαβαίνεις να μακιγιαριστείς; Τσίμπησε λίγο τα μαγουλά σου, δάγκωσε και λίγο τα χείλη σου (όχι μέχρι να ματώσουν) και θα πάρουν αμέσως το χρώμα της φράουλας.

2 σχόλια:

Sofi Moukidou είπε...

skeftomai na efarmisw to kolpo me tn maskara!
thank you! :)

express yourselves είπε...

petyxainei apistefta....allwste krima einai na petaxtei afti i posotita...zoume se periodous litotitas...