Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Μυστικά ομορφιάς Vol.6

Για να φαίνονται τα χείλη σας μεγαλύτερα:
Χρησιμοποιήστε ένα πινελάκι χειλιών για να απλώσετε την αγαπημένη σας απόχρωση κραγιόν. Στη συνέχεια απλώστε μια πιο ανοιχτή απόχρωση στο μέσω του κάτω χείλους. Καλό είναι να αποφεύγετε τις πολύ σκούρες ή ματ αποχρώσεις που κάνουν τα χείλη να φαίνονται μικρότερα.

Για να μη κιτρινίζουν τα νύχια σας από τη συνεχή χρήση των βερνικιών:
Η συνεχής χρήση σκούρων αποχρώσεων, μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία λεκέδων πάνω στα νύχια, προσδίδοντας τους μία κιτρινωπή χροιά. Για να προστατέψετε τα νύχια σας και να προλάβετε τη δημιουργία λεκέδων, πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε μια προστατευτική βάση νυχιών πριν περάσετε το βερνίκι. Για να εξασφαλίσετε τη διατήρηση του χρώματος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, πρέπει να περνάτε πάντα πάνω από το βερνίκι και μια επικαλυπτική στρώση, που βοηθά στην αποτροπή του ξεφλουδίσματος.

Για να φωτίσετε τα κουρασμένα και κόκκινα μάτια σας:
Για να δώσετε έμφαση στα μάτια σας και να φωτίσετε το βλέμμα σας, απλώστε μικρή ποσότητα καλυπτικού στην εσωτερική γωνία των ματιών και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε λευκό μολύβι για να κάνετε το περίγραμμα του κάτω μέρους των ματιών.

Εφαρμογή ενυδατικού προϊόντος:
Εφαρμόστε την αγαπημένη σας κρέμα με ανοδικές κυκλικές κινήσεις αποφεύγοντας να τραβάτε την επιδερμίδα για να μην προκαλέσετε τη χαλάρωσή της. Επίσης μη ξεχνάτε να ενυδατώνετε το λαιμό και το πάνω μέρος του στήθους σας!

Συμβουλή για στιγμιαίο face lift:
Χτυπάμε ένα ασπράδι μαρέγκα πολύ σφιχτή και την απλώνουμε στο πρόσωπό μας που έχουμε πλύνει καλά. Την αφήνουμε 10 λεπτά ,ξεβγάζουμε και ενυδατώνουμε. Το δερματάκι μας γίνεται τσίτα. Ούτε το bottox τέτοια αποτελέσματα.

2 σχόλια:

ΦΟΥΛΗ είπε...

Ευχαριστούμε για της πολύτιμες συμβουλές σου
καλό βράδυ

express yourselves είπε...

Ευχαριστώ εγώ πολύ που τις ονομάζεις "πολύτιμες"...Και αν θέλετε κάτι που δεν έχω αναφέρει μέχρι τώρα εδώ είμαι...