Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Θεραπεία εκ των έσω...

Άψογο σώμα
1. Κάντε yoga. Θα δείτε γρήγορα αποτελέσματα στη σιλουέτα σας και θα αποβάλετε το καθημερινό στρες. Η συγκεκριμένη μορφή άσκησης έχει την ίδια δράση με τις κρέμες προσώπου τοπικής χρήσης: Εντείνει τη λειτουργία του μικροκυκλοφορικού στην επιδερμίδα βελτιώνοντας την τονικότητα και την όψη της. Παράλληλα, συμβάλλει σε ένα υγιές, σφριγηλό σώμα. Ολοκληρώστε τη φροντίδα με ένα ειδικό προϊόν για σύσφιγξη και ενυδάτωση.
2. Πιείτε πράσινο τσάι. Δύο φλιτζάνια την ημέρα πράσινο τσάι Linea Lipton, πλούσιο σε κατεχίνες, συμβάλλουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού και ενισχύουν το μεταβολισμό.

3. Φροντίστε καθημερινά τα πόδια σας. Χρησιμοποιήστε ένα ειδικό προϊόν πλούσιο σε Ω-3 και Ω-6 λιπαρά, που τρέφουν, ενυδατώνουν το δέρμα και το διατηρούν απαλό και υγιές.
4. Πάρτε συμπληρώματα διατροφής, αφού συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Πλούσια σε βιταμίνες και άλλα θρεπτικά στοιχεία, θα ενισχύσουν εκ των έσω τον οργανισμό σας, βελτιώνοντας την ποιότητα των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών σας.


Το πρόσωπο... της επιτυχίας
1. Πιάστε τα μαλλιά σας σε σφιχτή αλογοουρά στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Καθώς τραβάτε τα μαλλιά προς τα πίσω, το δέρμα τεντώνεται, με αποτέλεσμα να «κρύβεται» η χαλάρωση και τα χαρακτηριστικά του προσώπου να δείχνουν πιο σφριγηλά και νεανικά.

2. Προσθέστε ένα δραστικό ενυδατικό serum στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας. Θα ανανεώσει εντυπωσιακά το πρόσωπό σας. Απλώστε το καθημερινά πρωί και βράδυ πριν από την ενυδατική κρέμα, για να αντιμετωπίσετε άμεσα την αφυδάτωση και τη θαμπάδα. Τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας, πλούσια σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά, δεδομένου ότι έχουν μικρό μοριακό βάρος διεισδύουν βαθύτερα στην επιδερμίδα.

3. Μην αμελείτε τη στοματική υγιεινή σας. Η γοητεία σας ξεκινά από ένα λαμπερό και λευκό χαμόγελο. Πλύνετε τα δόντια σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα (το σωστό είναι μετά από κάθε γεύμα).

4. Κάντε εντατικά πίλινγκ. Θα βελτιώσουν την ποιότητα και την υφή της επιδερμίδας σας, ενώ παράλληλα θα σβήσουν τις καφέ κηλίδες και τα σημάδια της φωτογήρανσης, δίνοντας στο πρόσωπό σας πιο νεανική όψη. Μπορείτε να κάνετε αυτή την περιποίηση μόνες σας, στο σπίτι. Αρκεί να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες της συσκευασίας.

1 σχόλιο:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.